paketerbjudande med vår trädgårdshjälp!

Björn Jansson Östanå Hemservice

Vi hjälper dig att fixa din trädgård nu

Paketerbjudande-
Trädgårdshjälp inkl. bortforsling

Vårt paketerbjudande innehåller en mängd tjänster, från gräsklippning och slyröjning till att rensa rabatter, grusgångar och mer. Vi kommer också om ni önskar att kratta eller blåsa bort löven, ta hand om fallfrukt och se till att eventuella andra behov du har är tillgodosedda. Vi har med oss alla maskiner och redskap som behövs och vi tar med oss trädgårdsavfallet när vi är klara.

Stora paketet för trädgården 16 mantimmar
5900 sek

inkl. moms och efter RUT-avdrag

Med dubbel tid jämfört med det lilla paketet, kan vi ta oss an mer omfattande trädgårdsprojekt. Vi kommer inte bara att fixa det mest nödvändiga – vi kommer att föra din trädgård till nästa nivå.

Vårt stora paket erbjuder ännu större flexibilitet. Om du har en särskild uppgift i åtanke eller om du vill att vi ska fokusera mer på vissa delar av din trädgård, kommer vi att kunna anpassa oss efter det.

Precis som med det lilla paketet, kommer vi att ta hand om bortforslingen av allt trädgårdsavfall (max 3 kubikmeter/dag) som genereras under vår service. Du kan luta dig tillbaka och njuta av din trädgård utan att behöva oroa dig för städningen.

Genom att välja vår trädgårdshjälp kan du frigöra värdefull tid som annars skulle spenderas på trädgårdsarbete.

lilla paketet för trädgården 8 mantimmar

3200 sek

inkl. moms och efter RUT-avdrag

Med 8 mantimmar kommer vårt team att prioritera och effektivt hantera de mest akuta trädgårdsuppgifterna, vilket säkerställer att din trädgård ser bäst ut på kortast möjliga tid.

Inget mer krångel med trädgårdsavfall. Vi tar med oss allt avfall som genereras under våra tjänster (max 3 kubikmeter) – det är en del av paketet!

Även om det är ett mindre paket, så kommer vi att arbeta med dig för att anpassa de tjänster som ingår för att matcha dina specifika behov och önskemål.

Förutom våra omtyckta paketlösningar, erbjuder vi även tjänster till löpande timpris eller fast pris per uppdrag. Välj det alternativ som passar just ditt behov bäst.

Kontakta oss för hjälp med trädgården

Vi är glada att få hjälpa till. Fyll i formuläret eller ring.

Du kan nå oss på telefon 070 689 89 99 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Östanå Hemservice AB