Östanå Hemservice

det lokala familjeföretaget som är din

Trädgårdshjälp i Åkersberga

KOSTNADSFRI OFFERT

Kontakta oss för ett kostnadsförslag.

Åkersberga Österåker

Har du behov av trädgårdshjälp i Åkersberga?

Välkommen till Östanå Hemservice – Din lokala trädgårdstjänst! Som ett litet familjeföretag bjuder vi på personlig service med stort engagemang och omsorg. Vi förstår att trädgårdsarbetet ibland kan vara en belastning, speciellt för de som inte har tiden eller orken att sköta det själva. Låt oss ta hand om ditt gröna utrymme så att du kan koppla av och njuta av din fritid.

Östanå Hemservice erbjuder dig en bekymmersfri vardag i sommar! Med vår trädgårdshjälp i Åkersberga och Österåkers kommun hjälper vi dig med att klippa gräs, blåsa och kratta löv, rensa grusgångar, klippa häckar eller ihopsamling av trädgårdsavfall . Vi har alltid med oss alla maskiner och redskap som behövs och vi tar med oss trädgårdsavfallet ifall ni önskar. Så snart vårt arbete är klart kan du njuta av en prydlig och ren trädgård utan att behöva oroa dig för rengöring eller avfallshantering. Björn Jansson 070-689 89 99.

Björn Jansson Östanå Hemservice

Vanliga frågor

Vi erbjuder en rad olika trädgårdstjänster i Åkersberga, inklusive gräsklippning, Kratta löv och grusgångar, röjning, ihopsamling och bortforsling av trädgårdsavfall och mer. Vårt mål är att hjälpa dig att skapa en avslappnad och lugn atmosfär i din trädgård och underhålla den till en vacker skådeplats som du kan njuta av i sommar.

Det beror på tjänsten. För de flesta tjänster, som t ex gräsklippning, lövblåsning samt krattning och ogräsrensning, behöver du inte vara hemma, förutsatt att vi har tillgång till trädgården. För mer komplexa projekt kan det vara fördelaktigt att du finns tillgänglig för att diskutera detaljer.

Kostnaden för våra tjänster varierar beroende på omfattningen och typen av arbete. Vi erbjuder flexibla betalningsalternativ för att passa våra kunders olika behov. Du kan välja att betala per timme , eller vi kan komma överens om ett fast pris. Vi erbjuder också paketlösningar för de som söker en mer omfattande trädgårdsservice. Oavsett vilket alternativ du väljer, strävar vi alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnader. Om du har några frågor om våra betalningsalternativ så är vi alltid glada att ge en gratis offert efter att ha diskuterat dina specifika behov, tveka inte att kontakta oss. eller slå en signal till Björn 070-689 89 99. Vi är här för att hjälpa till!

RUT-avdrag gäller för så kallade hushållsnära tjänster, inklusive lövblåsning, gräsklippning, trädgårdshjälp, trädfällning, stubbfräsning. Material och övriga kostnader, såsom resekostnader och bortforsling av skräp, ger däremot inte rätt till RUT-avdrag.
Läs mer på Skatteverket.se

Ja, när du anlitar Östanå Hemservice för dina trädgårdsbehov, är det oftast Björn som kommer att utföra arbetet. Ring gärna 070-689 89 99

Ja, vi tar med allt vi behöver så som gräsklippare, röjsåg, spadar, kratta, trimmer, lövblås, säckar för avfall etc. Vid vattning behöver ni dock tillhandahålla slang och tillgång till vatten.

Absolut, vi värdesätter miljön högt och strävar alltid efter att använda miljövänliga metoder och material i vår trädgårdsvård. Vi använder organiska och hållbara produkter när det är möjligt, och vi gör alltid vårt bästa för att minimera vår påverkan på miljön.

Det är enkelt att boka vår Trädgårdshjälp i Åkersberga. Du kan ringa oss, skicka ett e-postmeddelande eller fylla i kontaktformuläret på vår webbplats. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din trädgård!

trädgårdshjälp i åkersberga

Kontakta oss

Telefon
070 – 689 89 99
Adress
Rialavägen 20
184 93 Åkersberga